Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kremalı, kızarmış, tavuk

Kremalı Kızarmış Tavuk

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Kızarmış Tavuk



Kremalı Kızarmış Tavuk Tarifi - Kremalı Kızarmış Tavuk Malzemeleri - Kremalı Kızarmış Tavuk Yapılışı

Kremalı kızarmış tavuk malzemeleri


* 15 – 2 kilogram tavuk

* 90 gram margarin

* Tuz

* Karabiber

* 250 gram dilimlenmiş mantar

* 2 çorba kaşığı un

* 500 gram çiğ krema


Kremalı kızarmış tavuk tarifi


Margarinin yarısını tencereye koyup kızdırın Ayıklanmış, yıkanmış tavuğu çevire çevire bu margarinde iyice kızartın Tuz serpin Tencerenin kapağını kapatarak çok kısık ateşte tam 1 saat tavuğu pişirin Mantarları ilave edin Kalan margarinle unu tavada 10 dakika kısık ateşte kavurun Sonra çiğ kremayı ilave edin Tuz, karabiber ekin Tavuğu parçalara bölün Sos ve mantarla hemen servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.