Kremalı Kızarmış Tavuk |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kremalı Kızarmış TavukKremalı Kızarmış Tavuk Tarifi - Kremalı Kızarmış Tavuk Malzemeleri - Kremalı Kızarmış Tavuk Yapılışı Kremalı kızarmış tavuk malzemeleri * 15 – 2 kilogram tavuk * 90 gram margarin * Tuz * Karabiber * 250 gram dilimlenmiş mantar * 2 çorba kaşığı un * 500 gram çiğ krema Kremalı kızarmış tavuk tarifi Margarinin yarısını tencereye koyup kızdırın Ayıklanmış, yıkanmış tavuğu çevire çevire bu margarinde iyice kızartın Tuz serpin Tencerenin kapağını kapatarak çok kısık ateşte tam 1 saat tavuğu pişirin Mantarları ilave edin Kalan margarinle unu tavada 10 dakika kısık ateşte kavurun Sonra çiğ kremayı ilave edin Tuz, karabiber ekin Tavuğu parçalara bölün Sos ve mantarla hemen servis yapın |
|