![]() |
Altın Kroket |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altın KroketMALZEMELER 4 katı haşlanmış yumurta 60 gr ![]() 150 gr ![]() 1 çorba kaşığı taze soğan (kıyılmış) 1 tatlı kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı ketçap 2 yumurta 1 çay kaşığı tuz 1 kahve kaşığı karabiber YAPILIŞI Yumurtaları boyuna ikiye bölünüz ve sarılarını çıkarıp orta büyüklükte bir kaseye koyunuz, beyazlarını bir kenara bırakınız ![]() ![]() Tahta bir kaşıkla karışımı pütürüksüz olana kadar karıştırıp ezerek kremamsı bir hale getiriniz ![]() ![]() ![]() ![]() Doldurulmuş yumurtaları önce çırpılmış yumurtada, sonra galeta ununda yuvarlayınız ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|