![]() |
Yumurtalı Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yumurtalı PilavYumurtalı Pilav Tarifi - Yumurtalı Pilav Nasıl Yapılır - Yumurtalı Pilav Malzemeleri Yumurtalı Pilav Malzeme: (2 kişilik) Daha önceki öğünden kalmış sebze veya pilavınız varsa, bunları kullanarak pratik ve besleyici bir öğle yemeği yapabilirsiniz ![]() • 3 adet yumurta • Tuz ve taze çekilmiş karabiber • 1—2 çorba kaşığı margarin • 1 adet küçük soğan, doğranmış • 50 gr ![]() • 50 gr ![]() • 50 gr ![]() • 1 x/z bardak kepekli veya basmati pirinci • 1 çorba kaşığı soya sosu Hazırlama: Yumurtaları bir kâsede çırpın, tuz ve karabiberle tatlan-dırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlama ve pişirme süresi: 15 dakika |
![]() |
![]() |
|