Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
izgara, kabak, labneli, sarma

Labneli İzgara Kabak Sarma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Labneli İzgara Kabak Sarma



Labneli Izgara Kabak Sarma Tarifi - Labneli Izgara Kabak Sarma Nasıl Yapılır - Labneli Izgara Kabak Sarma Malzemeleri


Malzemeler:


2 adet orta boy kabak

4 yemek kaşığı Pınar Labne

2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri

Dereotu

Zeytinyağı


Yapılışı:


1- Kabakların saplarını kesin ve çok derine kaçmadan soyun

2- Soyduğunuz kabakları boyuna 1 cm kalınlığında dilimleyin Dilimlenen kabakları yumurta fırçası ile yağlayın

3- Tost makinenizi ya da elektrikli ızgaranızı en yüksek dereceye ayarlayıp kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirin

4- Labne peyniri ve kaşar peynirini bir kâsede iyice karıştırın

5- Pişen kabağı tezgâha alın ve içine bir parça peynirli karışımdan koyarak rulo yapın Her ruloya 1 kürdan saplayın ve servis tabağına dizin

6- Dereotlarıyla süsleyerek, ılık ya da soğuk servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.