Labneli İzgara Kabak Sarma |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Labneli İzgara Kabak SarmaLabneli Izgara Kabak Sarma Tarifi - Labneli Izgara Kabak Sarma Nasıl Yapılır - Labneli Izgara Kabak Sarma Malzemeleri Malzemeler: 2 adet orta boy kabak 4 yemek kaşığı Pınar Labne 2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri Dereotu Zeytinyağı Yapılışı: 1- Kabakların saplarını kesin ve çok derine kaçmadan soyun 2- Soyduğunuz kabakları boyuna 1 cm kalınlığında dilimleyin Dilimlenen kabakları yumurta fırçası ile yağlayın 3- Tost makinenizi ya da elektrikli ızgaranızı en yüksek dereceye ayarlayıp kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirin 4- Labne peyniri ve kaşar peynirini bir kâsede iyice karıştırın 5- Pişen kabağı tezgâha alın ve içine bir parça peynirli karışımdan koyarak rulo yapın Her ruloya 1 kürdan saplayın ve servis tabağına dizin 6- Dereotlarıyla süsleyerek, ılık ya da soğuk servis yapın |
|