Barbunya Konserve |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barbunya KonserveBarbunya Konserve Yapılışı - Konserver Barbunya - Barbunya Nasıl Konserve Saklanır - Barbunya Konserve 2 kg için 2 kg'lık kavanoz 2 kg barbunya Su Barbunyaların içini çıkarın 1 litre suyu tencerede kaynatın Barbunyaları ilave edin 4 dakika kaynatın Barbunya tanelerini suyun içinden delikli kepçeyle çıkarın Kavanozlara doldurun Barbunyaları haşladığınız su ılındıktan sonra kavanozlara doldurun Kavanozların kapağını sıkıca kapatın Tersyüz edin tçi su dolu bir tencereye, kapaklar altta kalacak şekilde yerleştirin 1 saat kaynatın Suyun içinden çıkarın Kavanozlar soğuyana dek bekletin Serin bir yerde tüketeceğiniz güne dek bekletin |
|