Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ringa, salamurası

Ringa Salamurası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ringa Salamurası



Ringa Salamurası Tarifi - Ringa Salamurası Nasıl Yapılır - Ringa Salamurası Malzemeleri



RİNGA SALAMURASI


1 yemek kaşığı bayır turpu ezilmiş kırmızı biberlerle karıştırın Bu karışımı 12 ringa balığı (bulamazsanız, tirsi balığı) filetosuna sürün 100 g sarı çarliston biber ve 3 - 4 salatalık turşusunu şerit halinde kesin, bunları da filetoların üstüne koyun Filetoları sarın, kürdanlarla tutturun Ruloları yüksekçe bir kavanozun içine dizin 300 ml sirke, 3 çeyrek litre su, 2 tatlı kaşığı tuz, 2 - 3 yemek kaşığı kara ve beyaz biber taneleri, 1 - 2 yemek kaşığı hardal taneleri, 4 defne yaprağı ve 3 - 4 dilim limon ile birkaç dakika kaynatın Soğuduktan sonra sosu balık filetoların üstüne dökün Kavanozu buzdolabına kaldırın ve birkaç gün bekletin Yaklaşık 2 hafta taze kalacaktır


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.