Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dömi, glas, salçası

Dömi Glas Salçası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dömi Glas Salçası



Dömi Glas Salçası Tarifi - Dömi Glas Salçası Nasıl Yapılır - Dömi Glas Salçası Malzemeleri


Dömi Glas Salçası


Sığır ve dana kemiği

1 Demet maydonoz

1 Havuç

2-3 Diş sarımsak

1 Baş soğan

1/2 Çorba kaşığı domates salçası


Dana ve sığır kemiklerini yıkayıp soğuk suda kaynatınız

Suyu kaynatılarak çektirilen bu kemikleri çıkararak fırında hafifçe kızartınız

Üzerlerine zar şeklinde kesilmiş soğan, havuç maydonoz, dereotu, sarımsak domates salçası ilave ediniz

Beraberce kırıştırarak üzerlerine soğuk su koyunuz ve 4 saal orta ısıda kaynatınız

Kaynarken suyun üzerine çıkan yağ ve köpükleri kaşıkla alınız

Haşlanmış etlerle servis ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.