![]() |
Patlicanli Ve Kabakli Sufle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patlicanli Ve Kabakli SufleMalzemeler 1 adet iri patlican (1 cm'lik küpler halinde kesilmis) 1 çorba kasigi tuz 200 gram taze labne peyniri 1 1/4 su bardagi krema 3 Adet yumurta 1 çorba kasigi misir unu 1 su bardagi rendelenmis kabak Yarim tatli kasigi karabiber Garnitür için: 3/4 su bardagi sirke 1/3 su bardagi toz seker 1 tatli kasigi hardal 1 adet yesil elma (küçük küçük dilimlenmis) 1 adet armut (küçük küçük dilimlenmis) 1 adet kirmizi tatli biber (küçük küçük dilimlenmis) 1 adet dolmalik bibe TarifiÖn hazirlik olarak firini 210 derecede isitin ![]() ![]() ![]() ![]() Mikserle labne peyniri ve kremayi bir süre çirpin ![]() ![]() ![]() Hazirladiginiz karisimi sufle kaplarina yerlestirin ![]() ![]() ![]() ![]() Garnitürün hazirlanmasi: Sirke, seker ve hardali orta boy bir tencerede yaklasik 5 dakika, seker eriyinceye ve karisim kaynayincaya kadar pisirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|