Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
enginar, graten, tavuklu

Tavuklu Enginar Graten

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu Enginar Graten



enginar nasıl pişirilir - enginar graten - garnitürlü enginar



Malzemeler:


4 adet enginar

1 tavuk göğsü

1 küçük soğan

Garnitür:


Un

süt

yağ


Yapılışı:


Enginarları temizleyip haşlayın Tavuğuda haşlayın Soğanı doğrayın yağda kavurun ve haşlanıp didklenmiş tavuğu ve garnitürü ilave edip çok az kavurun Daha sonra enginarları borcama dizin Çukur kısımlarına hazırladığınız tavukları doldurun

Beşamel sos için;


2-3 kaşık unu yağda kavurun sütü ilave edin ve çırpın Hafif kaynamaya başlayınca ateşten alın ve hazırladığınız enginarların üzerine dökün Üzerine kaşar peyniri yerleştirip fırına koyun Kaşarlar eriyince servis yapın




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.