Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
beşamel, karnabahar, kıymalı, soslu

Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar



Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar - Beşamel Soslu Kıymalı Karnabahar Tarifi


Malzemeler:

1 adet karnabahar

1 soğan

2 diş sarımsak

1 çorba kdomates salçası

4 havuç

200 grkıyma

Sıvıyağ

Tuz

karabiber

Beşamel sosu için:


2 su bsüt

1 çorba kun

Muskat

Tuz

Karabiber


Üzeri için: kaşar peynir rendesi

Hazırlanışı :

İlk olarak karnabaharı haşlayın


Diğer tarafta beşamel sosu hazırlayın Bunun için unu sıvıyağda kavurun Daha sonra üzerine sütü ekleyerek koyulaşmaya başlayınca üzerine karabiber ve muskatı ekleyin


Daha sonra soğanı sıvıyağda kavurmaya başlayın Daha sonra üzerine kıymayı ve salçayı da ekleyerek yarı kıvamda pişirin


Haşladığınız karnabaharı fırın kabına çiçek çiçek ayırarak yerleştirin Daha sonra üzerine haşlanmış havuçları yerleştirin Üzerine kıymayı , beşamel sosu ve kaşar peyniri rendesini ekleyerek 180 derecelik fırında pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.