![]() |
Köz Patlıcanlı Karnıyarık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Köz Patlıcanlı KarnıyarıkKöz Patlıcanlı Karnıyarık - Köz Patlıcanlı Karnıyarık Tarifi - Köz Patlıcanlı Karnıyarık Yapılışı - Sebze Yemek Tarifi Malzemeler : 6 Patlıcan 300 Gr ![]() 1 Soğan 2 Diş Sarımsak 1 Çorba K ![]() 1 Tatlı K ![]() 3 Biber 5 Domates 1 Tutam Maydanoz Sıvıyağ Tuz Değirmen Karabiber Pilavı İçin: 2 Su B ![]() 3 Çorba K ![]() 1 Çorba K ![]() Sıvıyağ Tavuk Suyu Tuz Hazırlanışı Patlıcanları közleme aparatında, yarı kıvamda közleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biberi ve salçaları ekleyip kavurmaya devam edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İç harcı da patlıcanların içine paylaştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Pilavını hazırlarken; tereyağını tencerede eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|