![]() |
Etli Bakla Suflesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Bakla Suflesibakla nasıl pişirilir - etli bakla tarifi ![]() Etli bakla suflesi malzemeleri 250 gr bakla 150 gr kuzu kuşbaşı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 soğan 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri 3 dal dereotu 2 taze soğan 1 kesme şeker 1 çorba kaşığı un 1 limonun suyu tuz Hamur için 65 gr margarin yarım kahve fincanı yoğurt yarım paket kabartma tozu 1 su bardağı un 1 tutam tuz Sos için 1 çay bardağı süt 1 yumurta 1 yumurtanın sarısı yarım su bardağı rendelenmiş kaşarpeyniri 1 çorba kaşığı un Etli bakla suflesi hazırlanışı Baklaların uç kısımlarını koparıp temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağını tencerede ısıtıp soğan ve eti soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Sos için malzemeleri bir kapta karıştırın ![]() ![]() Hamur için, margarin, yoğurt, kabartma tozu, un ve tuzu çukur bir kaba alıp karıştırın ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 7-8 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|