![]() |
İmam Bayıldı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmam Bayıldıimam bayıldı nasıl pişirilir ![]() İmambayıldı malzemeleri 6 orta boy kemer patlıcan 3 soğan 3 iri domates 1 su bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 çorba kaşığı tozşeker 1 baş sarımsak Yarım demet maydanoz Yarım limonun suyu 1 ![]() İmambayıldı hazırlanışı İmambayıldı: Lezzet yemek tarifleri arasında klasikleşmişlerden biri olan yemeğimize başlayalım ![]() Patlıcanları temizleyip alacalı olarak soyun ![]() ![]() ![]() ![]() Sarımsakları soyup ince ince doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patlıcanları tuzlu sudan alıp kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|