![]() |
Kuzu Kaburgalı Kapuska |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Kaburgalı KapuskaKuzu Kaburgalı Kapuska Tarifi - Kuzu Kaburgalı Kapuska Yapılışı - Kuzu Kaburgalı Kapuska Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kuzu Kaburgalı Kapuska Malzemeler : 1 Kilo Beyaz Lahana 300 Gr ![]() 2 Soğan 2 Diş Sarımsak 1 Çorba K ![]() 1 Çorba K ![]() 3 Çorba K ![]() Sıvıyağ Tuz Tane Karabiber Hazırlanışı : İri doğranmış kemikli kuzu etini sıvıyağ doğranmış geniş bir tencereye koyup kavuruyoruz ![]() ![]() ![]() Beyaz lahanayı doğrayıp ete ekliyoruz ![]() ![]() ![]() Tane karabiber ve tuz ekleyip biraz daha pişirip servis ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|