Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kaburgalı, kapuska, kuzu

Kuzu Kaburgalı Kapuska

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuzu Kaburgalı Kapuska



Kuzu Kaburgalı Kapuska Tarifi - Kuzu Kaburgalı Kapuska Yapılışı - Kuzu Kaburgalı Kapuska Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kuzu Kaburgalı Kapuska

Malzemeler :


1 Kilo Beyaz Lahana

300 Gr Kuzu Eti

2 Soğan

2 Diş Sarımsak

1 Çorba K Domates Salçası

1 Çorba K Biber Salçası

3 Çorba K Bulgur

Sıvıyağ

Tuz

Tane Karabiber


Hazırlanışı :


İri doğranmış kemikli kuzu etini sıvıyağ doğranmış geniş bir tencereye koyup kavuruyoruz Soğanları ince bir şekilde doğrayıp ekliyoruz Doğranmış sarımsak, domates salçası ve biber salçasını katıp kavurmaya devam ediyoruz


Beyaz lahanayı doğrayıp ete ekliyoruz Lahana tamamen et ile birlikte susuz olarak kavrulduktan sonra sıcak su döküyoruz Orta kıvamda piştikten sonra bulgurunu ekliyoruz


Tane karabiber ve tuz ekleyip biraz daha pişirip servis ediyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.