![]() |
Etli Börülce |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli BörülceEtli Börülce Tarifi - Etli Börülce Yapılışı - Etli Börülce Nasıl Yapılır - Etli Börülce Malzemeleri Kullanılacak malzeme (6 kişi için): 300 gram börülce, 300 gram koyun eti (döş veya kuyruk sokumu tarafından), 1 kahve fincanı domates salçası 1 baş soğan, 1 tutam toz tarçın, 5 çorba kasığı zeytinyağı, yeteri kadar et suyu, tuz ve karabiber ![]() Yapımı: Börülceleri bir gece önceden temizleyip taş ve darılarını ayıkladıktan sonra suda ıslatmalı ![]() Bir tencereye zeytinyağıyle rendelenmiş soğanı koymalı ve orta ısılı bir ateşe oturtmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|