![]() |
Vejetaryen Taze Fasulye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vejetaryen Taze FasulyeVejetaryen Taze Fasulye Tarifi - Vejetaryen Taze Fasulye Yapılışı Vejetaryen Türk Mutfağı Kültür ve Turizm Bakanlığı 1/2 kg taze fasulye 2 orta boy soğan, doğranmış 3 orta boy domates, soyulmuş ve çekirdekleri çıkarılmış 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker 1/3 bardak zeytin veya mısırözü yağı 1 bardak su Fasulyeleri ikiye kesin ![]() Domatesleri küçük küçük doğrayın ![]() Tüm malzemeleri su dahil ekleyerek fasulyeler yumuşayana kadar pişirin, gerekirse su ekleyin ![]() Türk sebzeleri iyi pişmiş olmalıdır ![]() Oda sıcaklığında servis edin ![]() |
![]() |
![]() |
|