![]() |
İspanaklı Cordon Bleu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanaklı Cordon BleuIspanaklı Cordon Bleu Tarifi - Ispanaklı Cordon Bleu Yapılışı - Malzemeleri - Pişirme Talimatları İçindekiler: 1 paket Banvit Cordon Bleu 2 çorba kaşığı zeytinyağı 5 diş sarmısak (ince dilimlenmiş) 800 gr ıspanak (ayıklanıp doğranmış) 2 tatlı kaşığı mısır unu 125 ml piliç suyu 2 tatlı kaşığı soya sosu 1 adet küçük boy soğan (iri doğranmış) Derin bir tavada 1 çorba kaşığı zeytinyağını ısıtıp sarmısakları katın ![]() ![]() ![]() Mısır ununa piliç suyu ve soya sosunu karıştırarak katın ve ıspanakla birlikte tavaya ekleyin ![]() Ispanakları sos kaynayıp, koyulaşıncaya kadar pişirin ![]() Küçük bir tavada kalan zeytinyağını ısıtıp soğanı katın ![]() ![]() ![]() ![]() Banvit Cordon Bleu’leri önceden ısıtılmış 220°C fırında 15 dak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|