![]() |
Bahar Soslu Kuşkonmaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahar Soslu KuşkonmazKullanılacak malzeme (4 kişi için): 1+1/2 kilo kuşkonmaz, 1/2 demet maydanoz, 1 avuç frenk maydanozu, 1 arpacık soğanı, 1 çorba kaşığı kapari, zeytinyağında konserve edilmiş 2 küçük enginar, 1 kornişon (küçük hıyar turşusu), 3 yumurta, yeteri kadar sirke ve zeytinyağı, 1 limon, 1 kaşık hardal, 1 tutam karabiber, yeteri kadar tuz ![]() Tarifi: Yapımı: Arpacık soğanını rendelemeli ![]() ![]() ![]() ![]() Bu pişmiş yumurta sarılarına çiğ bir yumurtanın sarısını katmalı Buna yeteri kadar sirke, zeytinyağı ve yarım limonun suyunu kattıktan sonra tuzunu ve biberini serpmeli ![]() ![]() Salça iyice karışıp yarı koyu bir duruma geldikten sonra (gerekirse biraz daha zeytinyağıyle sirke konabilir) haşlanmış kuşkonmazlarla birlikte servis yapmalı alıntı |
![]() |
![]() |
|