![]() |
Kereviz Musakkası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kereviz MusakkasıKereviz nasıl pişirilir - kereviz musakkası tarifi - fırında kereviz musakkasıMalmezemer 1 kg kereviz 300 gr kuşbaşı et 4-5 adet soğan 1 yumurta 1 çorba kaşığı salça veya 2 adet domates 1 limon 1 Çay bardağı sıvıyağ Karabiber Tuz Tarifi Soğanlar soyulup doğranır ![]() ![]() ![]() Et, suyunu çekince doğranmış domates veya domates salçası, tuz ve karabiber ilave edilip karıştırılır ![]() ![]() Kerevizin kabuğu soyulup, lokma lokma doğranır ![]() ![]() ![]() Tuz ve tarçın serpilip, et suyu veya su katılıp ateşe konur ![]() ![]() ![]() Bir kapta yumurta ile limon suyu çatalla iyice çırpılır ![]() ![]() ![]() Not: Bu yemeği borcamda hazırlayıp, fırında pişirip, sofraya borcamda da getirebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|