![]() |
Marullu Bezelye Garnitürü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marullu Bezelye GarnitürüMarullu Bezelye Garnitürü =malzemeler= 2 yaprak marul 1 kutu konserve bezelye 2 adet orta boy kuru soğan 2 adet kesme şeker 1 çorba kaşığı tereyağı Yarım çay bardağı un Yarım litre etsuyu =hazırlanışı= Marullar kibrit çöpü gibi kıyılır ![]() Tencereye yağ konur ince kıyılmış soğan kavrulur ![]() Üzerine un katılır bir kaç kez karıştırılır ![]() Üzerine kıyılmış marul bezelye kesme şeker tuz ve et suyu katılır yarım saat pişirilir ![]() Arzuya göre püre olarakda kullanılabilir ![]() |
![]() |
![]() |
|