![]() |
Tabule |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabule![]() Malzemeler: 225 g ince bulgur 50 g maydanoz, doğranmış 8 taze soğan, doğranmış 4 yemek kaşığı limon suyu 2 büyük domates 40 g taze nane yaprağı 2-3 salatalık, soyulup küçük küçük doğranmış 4 yemek kaşığı zeytinyağı tuz ve karabiber Hazırlanması: 1-Bulguru bir kaba alıp üzerini geçecek kadar soğuk su koyun ![]() ![]() ![]() 2-Bulguru geniş bir kaseye alıp maydanozu, soğanı, limon suyunu ve 1,5 tatlı kaşığı tuzu ilave edin ![]() ![]() 3-Bu arada domatesleri soyun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|