Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
havuç, yoğurtlaması

Havuç Yoğurtlaması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuç Yoğurtlaması






Malzemeler;

*1 kg havuç

*2 çorba kaşığı zeytinyağı

*200-250 gr yoğurt ( arzuya göre artırılıp, azaltılabilir)

*2 diş dövülmüş sarmısak

*tuz
Hazırlanışı;

1Havuçları yıkayın ve üstünü ince bir şekilde soyun Soyucu /doğrayıcı aletle boylamasına ince ve uzun şeritler halinde doğrayın

2Zeytinyağı ve tuz ile birlikte, havuçlar yumuşayıncaya kadar kavurun

3Yumuşayan havuçların iyice soğumasını bekleyin

4Sarmısakları yoğurt ile birlikte çırpın ve soğuyan havuçlara katarak karıştırın

5Servis tabağına alacağınız havuç yoğurtlamasını, ince doğranmış maydonoz ile süsleyerek servis yapın Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.