![]() |
Dana Böbregi Limon Soslu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dana Böbregi Limon SosluMalzemeler 30 gr (2 çorba kasigi) Tereyagi 3 Dana Böbregi (yaglari temizlenip yikanmis) Sosu: 30 gr (2 çorba kasigi) Tereyag 2 Çorba Kasigi Un 300 gr (1 1/2 su bardagi) Süt 1 Limon Kabugunun Rendesi 1 Kahve Kasigi Kekik 1 1/2 Limonun Suyu Garnitürü: 4 Dilim Limon (ikiye bölünmüs) 8 Sap Maydanoz Tarifi Limon soslu dana böbregi, hafif bir ögle yemegi yada yaninda taze fasulye ve havuçla lezzetli bir aksam yemegi olarak servis edilebilir ![]() Büyük bir tavada 2 çorba kasigi tereyagi eritiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Böbrekleri bir tahtanin üstüne koyup, keskin bir biçakla 1-1,5 cm'lik dilimler halinde dograyiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|