![]() |
Paça Çorbası Terbiyeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paça Çorbası TerbiyeliPaça Çorbası Terbiyeli Tarifi - Paça Çorbası Terbiyeli Nasıl Yapılır - Paça Çorbası Terbiyeli Malzemeleri Malzemeler 8 Keçi yada Koyun Paçası (temizlenmiş) 6 Su Bardağı Su 1 Orta Boy Soğan (kabuğu soyulup, bütün bırakılmış) 2 Diş Sarmısak 1 Çay Kaşığı Tuz 2 Çorba Kaşığı Rafine Yağ 1 Çay Kaşığı Kırmızıbiber Terbiyesi: 1/6 Su Bardağı Limon Suyu 2 Yumurtanın Sarısı 1 Çorba Kaşığı Su Yapılışı Alışılmış paça çorbasına yumurtalı, limonlu terbiye katılmasıyla hazırlanan terbiyeli paça çorbasının, kış mevsiminde başlangıç yemeği olarak yada içki sofralarının sonunda servis edebilirsiniz Önce, paçaların üstündeki kılları hafif ateşte ütüleyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Terbiyeyi hazırlamak için, genişçe bir tencereye su doldurup kaynatınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|