![]() |
Hatay Usulü Kelle Paça |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hatay Usulü Kelle PaçaHatay Usulü Kelle Paça Tarifi - Hatay Usulü Kelle Paça Yapılışı - Hatay Usulü Kelle Paça Nasıl Yapılır - Hatay Usulü Kelle Paça Malzemeleri MALZEMELER (4 Kişilik) 1 adet koyun kellesi 1 çorba kaşığı tereyağı 4 adet paça (koyun ayağı) 1 çorba kaşığı pul biber 3 litre su 4 diş sarımsak 3 adet limon suyu YAPILIŞI Koyun kellesi ve paçalar temizlenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatay Valiliği Antakya Mutfağı - Süheyl Budak |
![]() |
![]() |
|