![]() |
Hindi Arnavut Ciğeri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindi Arnavut Ciğeriarnavut ciğeri - hindi ciğeri - hindi ciğeri ile arnavut ciğeri - arnavut usulü hindi ciğeri nasıl yapılır - hindi yüreği Malzemeler: - hindi ciğer(yürek) - 1 çorba kaşığı tatlı kırmızı toz biber - ½ tatlı kaşığı kimyon - ½ tatlı kaşığı kekik - ½ tatlı kaşığı karabiber - 1 tatlı kaşığı tuz - yarım demet maydanoz - 1 tatlı kaşığı sumak - 1 adet domates - 2 adet kuru soğan Hazırlanışı: Hindi ciğer(yürekleri) kuşbaşı olarak doğrayıp kırmızı toz biber, kimyon, karabiber, kekik ve tuz ile harmanlayın ![]() ![]() Pisen hindi Arnavut ciğerlerini kağıt havlu üzerine çıkartıp fazla yağını emmesini sağlayın ![]() ![]() Domatesi ince yarım ay şeklinde doğradıktan sonra tabağın kenarlarına dizip orta kısmına soğanları ve en üstüne de hindi arnavut ciğerlerini dizip servise sunabilirsiniz ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|