![]() |
İtalyan Usulü Böbrek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtalyan Usulü Böbrekİtalyan Usulü Böbrek Tarifi - İtalyan Usulü Böbrek Nasıl Yapılır - İtalyan Usulü Böbrek Malzemeleri İtalyan Usulü Böbrek (4 Kişilik) İtalyan Usulü Böbrek tarifi Malzemeler 8 kuzu böbreği, yağları alınmış 25 gr margarin veya tereyağı 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı 1 büyük soğan, ince doğranmış 1 diş sarımsak, ezilmiş 1 büyük dolmalık kırmızı biber,doğranmış 100 gr mantar, dilimlenmiş 125 ml et suyu 4 domates, kabukları soyulmuş ve doğranmış 1 çay kaşığı damates salçası 1/2 çay kaşığı kekik Tuz ve karabiber 12 biberli zeytin Yemeğin Tarifi Böbrekleri uzunlamasına ikiye kesinlikten sonra küçük parçalara ayırın ![]() Büyük bir tavada margarin ve çiçekyağını kızdırın ![]() ![]() ![]() Soğanı ve sarımsağı tavaya koyup ara sıra karıştırarak 5 dakika kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavanın kapağını kapatın 10 dakika, böbrekler yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() ![]() ![]() SERVİS ÖNERİLERİ: Bu böbrek yemeğinin ideal garnitürü pilavdır ![]() ![]() ![]() DİKKAT: Böbrekleri düşük ateşte pişirmeye dikkat edin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|