![]() |
Terbiyeli Bumbarlı İşkembe Çorbası 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terbiyeli Bumbarlı İşkembe Çorbası 2işkembe nasıl pişirilir - işkembe çorbası tarifi - bumbarlı işkembe çorbası nasıl yapılırMalzemesi: 600 gr ![]() 2 adet bumbar 16 bardak su 1 çorba kaşığı tuz Terbiyesi: 2 çorba kaşığı margarin 1 kahve fincanı un 3 yumurta sarısı 1 limon 1/2 bardak su veya süt ![]() Ayrıca: 1 kahve fincanı sirke 5 diş sarımsak ![]() Üstüne: 1 çorba kaşığı margarin 2 tatlı kaşığı kırmızı biber Hazırlanışı: Bir büyük tencereye 16 bardak su, 1 çorba kaşığı tuz, 2 adet bumbar ye temizlenmiş işkembeyi koyarak tencereyi ateşe oturtun ![]() ![]() Pişince, sadece işkembeleri tencereden çıkararak küçük parçalara bölün ve tekrar tencereye atın ![]() ![]() ![]() ![]() Onbeş dakika sonra bir kapta 3 yumurta sarısı, bir limon suyu ile yarım bardak su veya soğuk süt koyarak tel veya çatalla 1 dakika dövün ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|