![]() |
Tekirdağ Usulü Damat Paçası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tekirdağ Usulü Damat PaçasıDamat Paçası Tarifi - Damat Paçası Yapılışı - Damat Paçası Nasıl Yapılır - Damat Paçası Malzemeleri Malzemeler (6 kişilik) 1 adet tavuk göğsü 2 kaşık margarin 3 çorba kaşığı yoğurt 3 diş sarımsak 2 adet yumurta sarısı 3 çorba kaşığı un 2 çay kaşığı tuz 3 adet hazır yufka 2 kaşık sirke ![]() Tavuk eti ince ince ve küçük parçalar şeklinde doğranır, bir kap içinde ateşte bir miktar su ile haşlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|