Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ciğeri, pate, tavuk

Tavuk Ciğeri Pate

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Ciğeri Pate



tavuk ciğeri nasıl pişirilir - tavuk ciğeri tarifi - tavuk ciğeri ile neler yapılır - kremalı tavuk ciğeri - muskatlı tavuk ciğeri tarifi


MALZEMELER


1 kg tavuk ciğeri

100 gr çiğ krema

1 su bardağı tavuk suyu

1 çorba kaşığı tereyağ

1 çay kaşığı limon suyu

1 adet bir küçük soğan

1 çay kaşığı rendelenmiş muskat

tuz

karabiber

HAZIRLANIŞI


Tavuk ciğerlerine soğan, tuz ve karabiberi katıp, bir tencereye koyun, üstlerini örtecek kadar suyla on beş dakika haşlayıp, süzün


Soğuduktan sonra, mikserle tüm malzemelerle birlikte kanştırın, tavuk suyu, kıvamını bulana kadar azar azar ilave edin ve buzdolabında dinlendirin


Tavuk ciğerinin hazmı, kaz ciğerinden daha kolaydır Ancak ciğer haşlandıktan sonra süzülerek elde edilen suyu kullanmamak gerekir



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.