Tandır Kuzubaşı |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tandır KuzubaşıKuzubaşı Tandır - Kuzubaşı Nasıl Pişirilir - Kelle Pişirme - Tandırda Kuzu Kellesi Malzeme 1 tandır kuzubaşı (beyinli), 1 çay kaşığı kekik, 1 çay kaşığı pul biber, tuz Yapılışı Dışarıdan hazır pişmiş olarak alacağınız tandır baş eğer ayıklanmamış ise ayıklayın Kemik, kıkırdak ve kalın derileri atın Etleri ısıya dayanıklı bir cam sahana yerleştirin Üzerlerine kekik, pul biber ve tuz serpin Masaya getirip bir mum veya ispirto ocağının üstüne yerleştirin Tandır baş çok yağlı olduğundan hemen donar Hafif ısıtmalı bir düzen ile servis süresini uzatabilirsiniz alıntı |
|