![]() |
Dalak Dolması Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dalak Dolması Nasıl Yapılırdalak nasıl pişirilir - dalak dolması tarifi - dalak pişirmenin püf noktalarıGereçler: 7 kuzu dalağı (kesilmemiş, delinmemiş) 1,5 demet dereotu 1 demet maydanoz 2,5 su bardağı pirinç 3 yumurta tuz kimyon karabiber zeytinyağ Yapılışı: Dalakları yıkıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servis Önerileri: Sıcak sıcak servis yapılmalıdır ![]() ![]() Püf Noktaları (İnce Ayrıntılar): Unutulmuş bir Rumeli mezesidir ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|