![]() |
Portakallı Havuç Reçeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakallı Havuç Reçelireçel tarifleri - kahvaltılık tarifler - portakal reçeli nasıl yapılır - reçel nasıl yapılır Portakallı havuç reçeli malzemeleri 3 havuç 2 portakal 1 çay bardağı su Yarım limon suyu 2 ![]() Portakallı havuç reçeli hazırlanışı Havuç, böğürtlen, ceviz, şeftali, gül ve limon ile yapacağınız reçellerle kahvaltı sofralarınızda yeni lezzetler keşfedin ![]() Havuç ve portakal kabuklarını irice rendeleyip düdüklü tencereye alın ![]() Portakal suyunu sıkın ve havuçlara ekleyin ![]() Şeker, su ve limon suyunu da ilave edip düdüklü tencerenin kapağını kapatın ![]() Yüksek ateşte buhar sesini duyduktan sonra kısık ateşe alarak 10 dakika daha pişirin ![]() Reçeli kavanoza doldurup soğumaya bırakın ![]() Servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|