Portakallı Havuç Reçeli |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Portakallı Havuç Reçelireçel tarifleri - kahvaltılık tarifler - portakal reçeli nasıl yapılır - reçel nasıl yapılır Portakallı havuç reçeli malzemeleri 3 havuç 2 portakal 1 çay bardağı su Yarım limon suyu 25 su bardağı tozşeker Portakallı havuç reçeli hazırlanışı Havuç, böğürtlen, ceviz, şeftali, gül ve limon ile yapacağınız reçellerle kahvaltı sofralarınızda yeni lezzetler keşfedin Havuç ve portakal kabuklarını irice rendeleyip düdüklü tencereye alın Portakal suyunu sıkın ve havuçlara ekleyin Şeker, su ve limon suyunu da ilave edip düdüklü tencerenin kapağını kapatın Yüksek ateşte buhar sesini duyduktan sonra kısık ateşe alarak 10 dakika daha pişirin Reçeli kavanoza doldurup soğumaya bırakın Servis yapın |
|