Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dereotlu, havuçlu, pilav

Havuçlu Dereotlu Pilav

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuçlu Dereotlu Pilav



Havuçlu Dereotlu Pilav Tarifi - Havuçlu Dereotlu Pilav Yapılışı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır

2 bardak pirinç

1 adet havuç

yarım demet dereotu

2 bardak et suyu

2 kaşık tereyağı

Karabiber

Tuz



Pirinci yıkayıp süzün Öte yandan bir tencereye tereyağını koyun Yağ eriyip kızınca pirinci atıp 3 dk kavurun Üzerine sıcak et suyunu dökün Kıyılmış dereotu, rendelenmiş havuç, tuz, karabiberi de koyup kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin Demlendikten sonra bir kaşık tereyağı küçük bir kapta kızdırıp üzerine gezdirin ve servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.