Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cin, erişte, tonbalıklı, usulü

Çin Usulü Tonbalıklı Erişte

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çin Usulü Tonbalıklı Erişte



Çin Usulü Tonbalıklı Erişte Tarifi - Çin Usulü Tonbalıklı Erişte Yapılışı - Çin Usulü Tonbalıklı Erişte Malzemeleri




Malzemeler

1 paket egg noodle (alttaki resimde görebilirsiniz) ya da çubuk makarna

2 paket tonbalığı

1 orta boy soğan

2 yemek kaşığı sıvıyağ

2 yemek kaşığı soya sosu


Hazırlanışı


Makarna pişirir gibi bir tencere de suyu kaynatın ve erişteleri ilave edin Piştikten sonra süzgeçten geçirin Daha sonra tencereye sıvı yağı koyun ve kestiğiniz soğanı pembeleşinceye kadar kavurun Üzerine tonbalığını ve soya sosunu ilave edin ve 2-3 dakika orta ateşte çevirin Erişteleri de ekleyin ve homojen bir şekilde karışmasını sağlayın Ateşten alarak servis yapabilirsiniz Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.