![]() |
Jambonlu Fetucini |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jambonlu Fetucini![]() Malzemeler : • 150 gr ![]() • 2 su bardağı dolusu brokoli yada karnıbahar çiçeği • 1 su bardağı doğranmış taze mantar • 1 su bardağı yağsız süt • 2 tatlı kaşığı mısır unu • 2 çay kaşığı hardal • 1/2 su bardağı rende çedar peyniri • 150 gr ![]() • Tuz, karabiber Tarifi: Fetuciniyi pakettinde tarif edildiği şekilde fakat yağ ve tuz koymadan haşlayın ![]() ![]() Mantar ve brokolileri bu suyun içinde 8-9 dakika haşlayıp, süzün ![]() Aynı suyun içine jambonları koyup haşlayın ![]() Bir kasede süt, mısır unu, hardal, tuz ve biberi karıştıp haşlanmış sebzelerin üzerine dökün ![]() ![]() ![]() Haşlanan jambonları sebzelerle karıştırıp fetucininin üzerine dökün ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|