![]() |
Kuşbaşılı Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuşbaşılı PilavKuşbaşılı Pilav Tarifi - Kuşbaşılı Pilavın Yapılışı ![]() Malzemeler; - 250 gr yağsız dana kuşbaşı - 2 su bardağı pirinç - 6 yemek kaşığı sıvıyağ (arzu eden margarin de kullanabilir ama ben tercih etmiyorum) - Yarım demet maydanoz - Tuz, karabiber - 4 su bardağı kaynar su (ben tavuk suyu kullandım) Yapılışı; - Bir tencereye 2 yemek kaşığı sıvıyağ koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Diğer tarafta iki bardak pirinci yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Demlenen pirince kuşbaşı etleri karıştırıp servis yapın |
![]() |
![]() |
|