![]() |
Etsiz Pilav - Osmanlı Ramazan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etsiz Pilav - Osmanlı RamazanEtsiz Pilav Tarifi - Etsiz Pilavv Yapılışı - Etsiz Pilav Nasıl Yapılır - Osmanlı Etsiz Pilav - Osmanlı Pilavları Beş on baş kuru soğanı güzelce çentip miktar-ı kâfi tuz ile güzelce ova ova öyle bir raddeye getirmeli ki az su ilave olundukta posası büsbütün su kesilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım kıyye pirince dört beş kaşık dolgunca sade itibariyle yağı da kızdırılıp yandıkta tencereye haşlanır ve kapağı kapatılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TC Kültür Bakanlığı |
![]() |
![]() |
|