![]() |
Bohçada Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bohçada PilavMalzemeler: - 1 kase ayıklanmış, haşlanmış tavuk eti, - 1 su bardağı pirinç, - 1 yemek kaşığı dolmalık fıstık, - 1 yemek kaşığı kuş üzümü, - 1 çay kaşığı tarçın, - 3 yemek kaşığı tereyağ, - 1 tatlı kaşığı tozşeker, - 2-3 adet yufka, - Tuz, karabiber, - 1 su bardağı tavuk suyu, - 1 adet havuç ![]() Yapılışı : Dolmalık fıstığı, pirinci ve kuş üzümünü tereyağında kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|