![]() |
Brezilya Makarnası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Brezilya Makarnasıkaşar peynirli makarna - mantarlı makarna - makarna tarifiKullanılacak malzeme (4 kişi İçin): 400 gram şerit makarna (bülbül yuvası), 200 gram kültür mantarı, 100 gram sadeyağ, 2 kaşık fırınlanmış bayat ekmek tozu, 1 kaşık ince kıyılmış maydanoz, 100 gram krema, yeteri kadar tuz ve karabiber, 1 kahve fincanı rendelenmiş kaşer peyniri ![]() Yapımı: Islak bir peçeteyle mantarların üzerlerindeki derilerini adeta ovar gibi temizleyerek çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Makarnaları diriliklerini fazla kaybetmiye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|