Et Sulu Fırın Makarna |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Et Sulu Fırın MakarnaEt Sulu Fırın Makarna Tarifi - Et Sulu Fırın Makarna Nasıl Yapılır - Et Sulu Fırın Makarna Malzemeleri Et Sulu Fırın Makarna 1 paket fırın makarna 3 adet yumurta 2 su bardağı et suyu 5 su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz 4 çorba kaşığı sıvıyağ 5 su bardağı su, tuz ve yağ tencereye konur kaynayınca makarna atılır ve arada karıştırarak suyunu çekene kadar pişirilir (10-12 dakika) Bu arada soğuk et suyu ve yumurtalar çırpılır Haşlanmış makarna bu karışıma eklenir ve karıştırılır Sonra yağlanmış fırın tepsisine dökülür Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir![]() |
|
|
|