![]() |
Mengen Pilavı - Bolu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mengen Pilavı - BoluMengen Pilavı - Şükriye Hanım'ın Mutfağı: Bolu Malzemeler: 2 bardak pirinç 2 çay kaşığı tuz 3 bardak su Yarım çay bardağı sıvıyağ 2 yemek kaşığı margarin Tuz Harcı için; 200 gr kuşbaşı et 1 adet soğan 1 adet domates 7-8 adet mantar 1 demet dereotu 1 demet maydanoz 1 avuç ceviz 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz Karabiber Yapılışı: 2 bardak pirinç, plastik bir kaba konularak üzerini geçecek kadar kaynar su ile haşlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|