![]() |
Kuşbaşı Etli Bulgur Pilavı 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuşbaşı Etli Bulgur Pilavı 2Kuşbaşı Etli Bulgur Pilavı Tarifi 2 - Kuşbaşı Etli Bulgur Pilavı Yapılışı - Kuşbaşı Etli Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır - Kuşbaşı Etli Bulgur Pilavı Malzemeleri 500 gr ![]() 6 çorba kaşığı tereyağı 50 gr ![]() Tuz ETİ İÇİN: 750 gr ![]() 4 çorba kaşığı tereyağı 3 büyük soğan 2 büyük domates veya 3 çorba kaşığı domates salçası 2 bardak su Küçük doğranmış soğanlar 4 kaşık yağda hafif pembeleştirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|