![]() |
Kaz Etli Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaz Etli PilavKaz etli pilav Kaç kişilik : 4 Hazırlama süresi: 15 dk Pişme süresi : 45 dk Malzemeler: 500 gr kaz göğüs eti 1 ![]() 1 soğan 2 ![]() 150 gr tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 ayva Tuz Hazırlanışı: * Gögüs etini 3 su bardağı tuzlu suda 10 dakika haşlayıp didikleyin ![]() ![]() ![]() * Pirinci bol suyla yıkayıp süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Ayvayı soyup küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() * Soğanı soyup küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() * Pilavı servis tabaklarına paylaştırıp üzerlerine 1-2 kaşık salçalı sos ekleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|