![]() |
Kadırga Pilavı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadırga PilavıKadırga Pilavı Tarifi - Kadırga Pilavının Yapılışı - Kadırga Pilavı Nasıl Yapılır Malzemeler: 3 su bardağı pirinç 200 gram tereyağı 2 çorba kaşığı kuşüzümü 2 çorba kaşığı badem 1 çorba kaşığı tuzsuz antep fıstığı 4 adet orta boy domates 1/4 demet kıyılmış dere otu 1 tatlı kaşığı tuz Beşamel sos için: 2 çorba kaşığı margarin 2 çorba kaşığı un 1 su bardağı süt 80 gram taze kaşar peyniri 8 su bardağı su 1 adet yumurtanın sarısı Yapılışı: Yarım saat öncesinden ıslattığınız pirinci süzüp tereyağında kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|