![]() |
Keşkek Pilavı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşkek PilavıKeşkek Pilavı tarifi - Keşkek Pilavı yapilisi ![]() MALZEMELER 2 su bardağı aşurelik buğday 3 su bardağı su 250-300 gr ![]() 200 gr ![]() Tuz TARİF Derin bir tencerenin altına parça etleri koyun ![]() Üzerine yıkanmış buğdayları koyup suyunu ilave edin ![]() Kaynadıktan sonra tencerenin altını kapatıp 15-20 dk ![]() ![]() Ocağı yakıp pilavın tuzunu ilave edin suyunu çekene kadar pişin ![]() Pilav diri kalmışsa tekrar bir miktar kaynamış su ilave edin ![]() ![]() Tereyağını tavada kızartın, pilavın üzerine dökün ![]() Güzelce karıştırın ve servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|