![]() |
Havuçlu, Karnabaharlı Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuçlu, Karnabaharlı PilavHavuçlu, Karnabaharlı Pilav tarifi - Havuçlu, Karnabaharlı Pilavın yapılışı Malzemeler 2 bardak un 2 adet yumurta 4 yemek kaşığı süt 1 yemek kaşığı margarin 2 bardak pirinç 2 adet havuç 2 bardak karnabahar 2 yemek kaşığı tereyağ Karabiber Tuz Tarifi Havuçları doğrayın, karnabaharları ayıklayın ![]() ![]() 2 bardak pirinci bol tuzlu suda 10 dakika haşlayın, suyunu süzüp bekletin ![]() ![]() 2 bardak un, yumurta, tuz, süt ve margarini karıştırıp sert bir hamur tutun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|