![]() |
Şam Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şam KebabıŞam Kebabı Tarifi - Şam Kebabı Yapılışı - Şam Kebabı Nasıl Yapılır - Şam Kebabı Malzemeleri ![]() İçindekiler: 500 gr Banvit Kırmızı Dana Kıyma 1 adet orta boy soğan (ince kıyılmış) 1 demet maydanoz (ince kıyılmış) 2 adet yumurta (çırpılmış) 50 gr un Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş) Sıvıyağ (kızartmak için) Tarif: • Kıyma, soğan, maydanoz, tuz ve karabiberi iyice karıştırın ![]() ![]() • Yağı kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() • Arzu ederseniz domates ve marul ile birlikte servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|