Tepsi Kebabı |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tepsi KebabıTepsi Kebabı Tarifi - Tepsi Kebabı Yapılışı - Pişirme Talimatları - Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır Malzemeler 1 kg yağlı kıyma 4 tane orta boy domates 4 tane sivri biber 1 tutam maydanoz 1 tane soğan 2 ya da 3 diş sarımsak Pul biber, karabiber, tuz Hazırlanışı Sivri biberleri, domatesleri, maydanozu, soğanı, sarımsağı çok ince doğruyoruz mümkün olduğunca ince bir şekilde olacak Kıymayı borcama alıyoruz üstüne doğradıklarımızı koyuyor baharatlarımızı ekleyip güzelce yoğuruyoruz Elimizle düzeltip domates ve sivri biberle süslüyoruz Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişiriyoruz Afiyet olsun |
|