![]() |
Hatay Sini Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hatay Sini KebabıHatay Sini Kebabı Tarifi - Hatay Sini Kebabı Yapılışı - Hatay Sini Kebabı Hazırlanışı - Nasıl Yapılır Malzemeler 500 gram kıyma 5-6 diş sarımsak 1 adet soğan yarım demet maydanoz 2 çorba kaşığı salça 3 su bardağı sıcak su 1 adet patates 3 adet sivri biber,tuz ![]() Hazırlanışı Soğan, sarımsak ve maydanoz çok ince kıyılır veya rondodan çekilir ![]() ![]() ![]() ![]() Kıyma tepsiye avuç içi yardımıyla bastırarak yayılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 200 derecede 20-25 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|